Medizin Preloader

LACALUT ANTI TARTAR MICELAR Shplarës goje 500ml

550.00 L

Lufton në mënyrë efektive bakteret e dëmshme në hapësirat interdentale, falë teknologjisë inovative micelare dhe siguron mbrojtje ndaj pllakëzave dentare.

0090160
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

  • Parandalon formimin e tartarit dhe kështu parandalon gingivitin
  • Përbërësit e fluorit mbrojnë nga prishja e dhëmbëve
  • Echinacea mbështet shërimin e plagës
  • Aromë e freskët e gojës përmes mentolit dhe aromës së mangos.

Sasia: 500 ml

 

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës