Medizin Preloader
/

LACALUT MULTI- EFFECT PLUS VITAMINS Pastë dhëmbësh medicinale 75ml

490.00 L

Lacalut multi-efekt plus, është e pasur me vitamina dhe minerale natyrore, siguron mbrojtje gjithëpërfshirëse për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve.

Vitamina B12 ka një efekt pozitiv në metabolizmin e trupit.

Vitamina C është një antioksidant natyral që forcon mishrat e dhëmbëve dhe përshpejton rigjenerimin e tyre.

Mineralet si hidroksiapatiti dhe kalciumi rikthejnë smaltin e dhëmbëve dhe mbrojnë nga kariesi.

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Lacalut multi-efekt plus, është e pasur me vitamina dhe minerale natyrore, siguron mbrojtje gjithëpërfshirëse për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve.

Vitamina B12 ka një efekt pozitiv në metabolizmin e trupit.

Vitamina C është një antioksidant natyral që forcon mishrat e dhëmbëve dhe përshpejton rigjenerimin e tyre.

Mineralet si hidroksiapatiti dhe kalciumi rikthejnë smaltin e dhëmbëve dhe mbrojnë nga kariesi.

Kompleksi i gërryesve dhe pirofosfatit lustrojnë dhe shkëlqejne smaltin, duke hequr me kujdes pllakat bakteriale. Kombinimi i vajrave thelbësorë dhe mentoli zvogëlojne bakteret në gojë dhe freskon frymëmarrjen.

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës