Medizin Preloader

LACALUT WHITE Pastë dhëmbësh medicinale 75ml

488.00 L

Pastë dhëmbësh për rikthimin dhe mirëmbajtjen e bardhësisë natyrale të dhëmbëve.

0090026
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Përbërja e pastës Lacalut white përfshin grimca të veçanta mikroskopike – Lëndë gërryese, të cilat heqin pllakezat bakteriale nga sipërfaqja e dhëmbëve dhe përveç kësaj, butësisht lëmon smaltin për ta bërë me të qetë dhe me më shkëlqim.

Lacalut white përmban gërryes cilësor me një prerje të rregullt sferike, qe nuk e heq ose dëmton smaltin. Madhësia dhe forma e grimcave gërryese sigurojnë zbardhjen efektive dhe pa dhimbje.

Përveç kësaj Lacalut white përmban fluoride që forcojnë smaltin e dhëmbëve dhe parandalojnë rritjen e  ndjeshmërisë së tyre, si dhe përmban pirofosfate – përbërës të veçantë që parandalojnë formimin e tartarit.

Prania e laktatit të aluminit në pastë lejon që në mënyrë efektive të kujdeset për gjendjen e mishrave të dhëmbëve dhe për të zgjidhur problemin e bardhësisë natyrale tek dhëmbët edhe në prani të gjakderdhjës dhe inflamacionit oral.

Përmbajtja e fluorit: 1357 ppm

Sasia: 75 ml

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës