Medizin Preloader

LACALUT MULTI-EFFECT 5in1 Pastë dhëmbësh medicinale 75ml

499.00 L

Lacalut multi-effect është pastë dhëmbësh për një shëndet oral gjithëperfshirës, fale formulës së saj 5 në 1.
Përmban Hidroksiapatit dhe Laktat të kalciumit, të cilët rimineralizojnë dhe forcojnë smaltin e dhëmbit.

0090155
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

  • Lacalut multi-effect është pastë dhëmbësh për një shëndet oral gjithëperfshirës, fale formulës së saj 5 në 1.
  • Përmban Hidroksiapatit dhe Laktat të kalciumit, të cilët rimineralizojnë dhe forcojnë smaltin e dhëmbit.
  • Përdorimi tek fëmijët nën moshën 6 vjeçare: vetëm në sasi të vogël dhe nën vëzhgimin e të rriturëve.
0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës