Medizin Preloader

LACALUT JUNIOR 6+

360.00 L

Pasta e dhëmbëve për fëmijë Lacalut Junior 6+ është krijuar posaçërisht për kujdesin e dhëmbëve të fëmijëve dhe adoleshentëve mbi 6 vjeç. Fluori dhe Ksilitoli rimineralizojnë smaltin dhe parandalojnë kavitetet duke reduktuar pllakën bakteriale. Kalciumi dhe hidroksiapatiti forcojnë dhe pastrojnë smaltin e dhëmbëve.Me shije molle dhe nenexhiku

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Lacalut Junior 6+ është krijuar posaçërisht për kujdesin e dhëmbëve të fëmijëve dhe adoleshentëve mbi 6 vjeç.

Fluori dhe Ksilitoli rimineralizojnë smaltin dhe parandalojnë kavitetet duke reduktuar pllakën bakteriale. Kalciumi dhe hidroksiapatiti forcojnë dhe pastrojnë smaltin e dhëmbëve.

Me shije molle dhe nenexhiku

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës