Medizin Preloader

LACALUT WHITE & REPAIR Pastë dhëmbësh medicinale 75 ml

549.00 L

Pastë dhëmbësh me Hidroxyapatit për zbardhjen e butë dhe riparimin e smaltit të dhëmbëve. Inovative në llojin e saj.

0090095
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

  • Parandalon errësimin e smaltit dhe promovon zbardhjen e dhëmbëve në mënyrë që të keni një pamje sa më tërheqëse orale

Përbërësit kryesor:

  • Grimca amorfe të Hidroxyapatit, të cilat forcojnë smaltin e dhëmbëve
  • Fluor natriumi, i jep pastës efekt remineralizues të dukshëm
  • Gjatë pastrimit, këto përbërës kapën në shtresën sipërfaqësore të smaltit, duke forcuar përbësit e secilit dhëmb dhe duke i bërë më të qëndrueshëm.

Sasia: 75 ml

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës