Medizin Preloader

LACALUT KIDS 2-6 vjeç 75ml

360.00 L

LACALUT KIDS 2-6 vjeç 75 ml . Me vitamine A dhe E .

Mbron dhëmbët e qumështit dhe dhëmbët e ndjeshëm të fëmijëve nga kariesi dhe acidet e sheqerit që dëmtojnë dhëmbët me flouride. Mbron dhe forcon dhëmbët dhe smaltin.

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

LACALUT KIDS 2-6 vjeç 75 ml . Me vitamine A dhe E .

Mbron dhëmbët e qumështit dhe dhëmbët e ndjeshëm të fëmijëve nga kariesi dhe acidet e sheqerit që dëmtojnë dhëmbët me flouride. Mbron dhe forcon dhëmbët dhe smaltin.

 1. Xylitoli dhe flouridi ofrojnë mbrojtje efektive kundër kariesit.
 2. Forcon smaltin dhe nxit rimineralizimin e dhëmbëve.
 3. Pastrim i butë,
 4. Pa sheqer të shtuar .
 5. Vitaminat A+E ushqejnë mishrat e dhëmbëve .
 6. Me aromë të butë nenexhiku.
0
  0
  Shporta juaj
  Zbrazë ShportënButoni i Shportës