Medizin Preloader

LACALUT AKTIV Furcë për dhëmbë

379.00 L

Furcë dhëmbësh kundër gjakderdhjes dhe inflamacionit të mishrave të dhëmbëve.

Rëndësia e një furce dhëmbësh nuk duhet të nënvlerësohet.

Është elementi më i rëndësishëm në procesin e pastrimit.

0090076
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Karakteristikat e furcës Lacalut Aktiv

 • E veçanta e kësaj furce, është prania e filamenteve të gjata dhe shumë të buta, të cilat janë ideale për kujdesin e mishrave të dëmtuar
 • Forma e veçantë e furcës lejon pastrimin dhëmbëve pa dëmtuar mishrat e dëmtuar
 • Fijet e buta dhe të gjata, pastrojnë smaltin e dhëmbëve
 • Fijet e gjata depërtojnë thellë në të gjitha hapësirat e gojës, duke i masazhuar butësisht mishrat e dhëmbëve

Këshilla për përdorimin

 • Duhet patur parasysh se furca e dhëmbëve duhet të zëvendësohet, nëse fijet e saj janë deformuar
 • Ndërrimi i furcës së dhëmbëve rekomandohet te jetë mesatarisht çdo 2-3 muaj
0
  0
  Shporta juaj
  Zbrazë ShportënButoni i Shportës