Medizin Preloader

LACALUT Furca interdentale M (3 MM)

399.00 L

0090091-1
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Furcat interdentale janë një pjesë e rëndësishme e rutinës së njerëzve, veçanërisht të rëndësishme në trajtimin ortodontik.

 • Ato përdoren gjithashtu për pastrimin e hapësirave të mëdha ndërdentale e poashtu për të pastruar mishrat nën implant dhe për të parandaluar plagën nën presion në trupin e protezës.
 • Karakteristikat e furçave LACALUT Interdentale qëndron në faktin se ato janë prodhuar me materiale të cilësisë së lartë.
 • Baza e telave është bërë nga një aliazh special kirurgjik, të cilët janë të mbuluar me plastikë izoluesese për të shmangur formimin e rrymave galvanike në prani të kurorave metalike ose mbushjeve të amalgamave.
 • Furcat interdentale përfaqësohen nga tre madhësi sipas klasifikimit ndërkombëtar (nga S në L), ato gjithashtu janë të pajisura me një kapak mbrojtës.
 • Pastrimi me furcat kryhet me lëvizje reciproke dhe rrotulluese (në drejtim të akrepave të orës). Vathet e vegjël duhet të kalojnë në mes të dhëmbëve dhe të arrijnë në vende të vështira për pastrim.
 • Ndërrimi furçave duhet të bëhet pas humbjes së ngurtësisë së nevojshme.
0
  0
  Shporta juaj
  Zbrazë ShportënButoni i Shportës