Medizin Preloader

Pastë dhëmbësh MJEKËSORE Lacalut Aktiv Sensitive 75 ml

551.00 L

Pasta e dhëmbëve Lacalut Aktiv & Sensitive është kombinimi më i mirë i Lacalut Aktiv (laktat alumini dhe klorheksidin diglukonat) dhe Lacalut Sensitiva (acetat stroncium dhe klorur kaliumi), kështu që kjo
pastë unike mjekësore ndalon në mënyrë efektive gjakderdhjen e mishrave të dhëmbëve duke reduktuar ndjeshmërinë e dhimbjes së dhëmbëve.

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Shumë njerëz kanë probleme me simptomat e periodontitit, gjakderdhjen e mishrave të dhëmbëve dhe xhepat periodontal. Problemet e këtyre personave nuk mbarojnë këtu, sepse pothuajse të gjithë vuajnë nga ndjeshmëria e dhimbshme e dhëmbëve ndaj stimujve termikë dhe mekanikë.

Nuk është rastësi që këto probleme shfaqen në të njëjtën kohë.Ndjeshmëria e dhimbshme e dhëmbëve më së shpeshti paraqitet si pasojë e tërheqjes së mishrave të dhëmbëve, si rezultat i së cilës ekspozohen kanalet dentinale dhe më pas në mbaresat nervore veprojnë stimujt mekanikë dhe termikë dhe pacientët subjektivisht e ndjejnë këtë irritim, si dhimbje.

Pasta e dhëmbëve Lacalut Aktiv & Sensitive është kombinimi më i mirë i Lacalut Aktiv (laktat alumini dhe klorheksidin diglukonat) dhe Lacalut Sensitiva (acetat stroncium dhe klorur kaliumi), kështu që kjo pastë unike mjekësore ndalon në mënyrë efektive gjakderdhjen e mishrave të dhëmbëve duke reduktuar ndjeshmërinë e dhimbjes së dhëmbëve.

 

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës