Medizin Preloader

LACALUT FLORA Pastë dhëmbësh medicinale 75ml

550.00 L

Pastë dhëmbësh me formulë të veçantë, e cila parandalon dhe trajton HALITOZEN (erën e keqe të gojës).

90136
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Me formulë të veçantë, e cila parandalon dhe trajton HALITOZEN (erën e keqe të gojës)

Njëkohësisht, rregullon dhe mirëmban mikroflorën bakteriale të gojës

Përmban:

  • Zink glukonat, i cili në kontakt me Sulfurin, e neutralizon atë, e kështu eleminon erën e pakëndshme të gojës
  • Pulegon, i cili gjithashtu në kontakt me komponimet e sulfurit jep ndjesi të freskisë

 

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës