Medizin Preloader

LACALUT Black&White 75 ml

470.00 L

Per zbardhje natyrale dhe mishra te shendetshem.Ndihmon ne rimineralizimin e dhembeve.Mbron nga kariesi dhe tartari.

Per perdorim te perditshem.

Vendi i prodhimit-Gjermani

 

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Pasta Black and White – Per zbardhje natyrale dhe mishra te shendetshem.Ndihmon ne rimineralizimin e dhembeve.Mbron nga kariesi dhe tartari.

Per perdorim te perditshem.

Formula speciale e Lacalutit forcon mishrat e dhembeve qe nga aplikimi i pare i pastes dhe parandalon krijimin e gingivave.Hidroxyapatiti dhe flouri mbeshtesin rimineralizimin e siperfaqes se dhembeve.Dhembet behen me te lemuar dhe me rezistent.

Formula e aktivizimit te karbonit ndihmon ne rivendosjen e bardhesise natyrale te dhembeve dhe siguron pastrim teresor te tyre.

 

 

 

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës