Medizin Preloader
Sold out

LACALUT WHITE Shplarës goje 300 ml

730.00 L

Për rikthimin e bardhësisë natyrale të dhëmbëve

Shpëlarësi LACALUT White është një produkt i krijuar për një efekt zbardhues më të gjatë të pastës së dhëmbëve LACALUT WHITE. Shpëlarësi rekomandohet për duhanpirësit, personat që pijnë kafe si dhe është i domosdoshëm kur përdoren proteza,implante dhe tela të dhëmbëve.

 

S’ka stok

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Për rikthimin e bardhësisë natyrale të dhëmbëve

Shpëlarësi LACALUT White është një produkt i krijuar për një efekt zbardhues më të gjatë të pastës së dhëmbëve LACALUT WHITE.

Shpëlarësi rekomandohet për duhanpirësit, personat që pijnë kafe ,ai është i domosdoshëm kur përdoren proteza, implante dhe tela të dhëmbëve.

Vetitë e Shpëlarësit

Një buzëqeshje e bardhë si bora kërkon kujdes gjithëpërfshirës.Falë kombinimit të përbërësve,shpëlarësi ndihmon për rikthimin e ngjyrës së bardhë dhe ngadalëson formimin e pllakëzave,gurëzave dhe siguron mbrojtje shtesë kundër kariesit.

Përmbajtja e fluorit:250 ppm

Sasia:300ml

 

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës