Medizin Preloader

LACALUT SENSITIVE Pastë dhëmbësh medicinale 75ml

430.00 L

Pastë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm.

0090025
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

 • Sipasoj e efektit Hiposensiv dhe anti-Karies, rritë kështu rezistencën e smaltit të dhëmbëve ndaj acideve
 • Eleminon pllakëzat bakteriale
 • Gjithashtu ka efekt: anti-inflamator (Klor-Heksidina), astrigjent, ulë ndjeshmërinë e smaltit të dhëmbëve nga faktorët e huaj (Aminofluoridi) dhe parandalon zhvillimin e Kariesit (Fluorid natriumi)

Indikacionet:

 • Në ndjeshmëri të dhëmbëve, pllakëza dentar, Karies dhe pas terapisë rigjeneruese pas zbardhimit të dhëmbëve
 • Clorhexidina është e përfshirë në pastë për të parandaluar zhvillimin e patogjeneve dhe mos-zhvillimin e Kariesit (duke përfshirë kariesin e qafës së dhëmbit)

Përmbajta e fluorit: 1476 ppm
Sasia: 75 ml

E studiuar klinikisht

0
  0
  Shporta juaj
  Zbrazë ShportënButoni i Shportës