Medizin Preloader

LACALUT KIDS 4+VJET Furcë dhëmbësh për fëmijë

339.00 L

Furce LACALUT kids 4+ nuk dëmton smaltin e dhëmbëve të fëmijëve.

Pastrues i cilësisë së lartë të pllakëzave te dhëmbëve, duke përfshirë edhe ato në vende të vështira.

Ka një efekt të lehtë masazhues.

Origjina: Gjermani

0090079
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

 • Fëmijët mbi 4 vjeç, janë tashmë të përgatitur mirë në botën rreth tyre, pastrimi i dhëmbëve është tashmë pjesë e zakonit të tyre dhe tani është koha për të zëvendësuar furcën aktuale “baby” me një më efektive “Lacalut kids 4+”
 • Fijet e buta me prerje konike dhe Koka e vogël e furcës mundëson pastrimin dhe depërtimin thellë në hapësirën ndërmjet dhëmbeve, duke i masazhuar butësisht mishrat
 • Kjo gjithashtu e bën furcën ideale për higjienën dentare, në rastet kur femijët mbajnë aparate ortodontike
 • Doreza e furcës është e përbërë nga material jo rrëshqites
 • Gjithashtu furca pëmban Fushën e dozimit të pastës, kjo mundëson përdorim të lehtësuar për fëmijët
0
  0
  Shporta juaj
  Zbrazë ShportënButoni i Shportës