Medizin Preloader

LACALUT AKTIV Shplarës goje 300 ml

649.00 L

Shpërlarësi LACALUT aktiv do të jetë i domosdoshem për ju, nese keni gjakderdhje ne mishrat e dhëmbëve Rrit efektin e pastës dhe bazuar në komponentët e saj zgjat efektin terapeutik. Pa alkohol

0090074
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Shpërlarësi LACALUT aktiv do të jetë i domosdoshem për ju, nese keni gjakderdhje ne mishrat e dhëmbëve Rrit efektin e pastës dhe bazuar në komponentët e saj zgjat efektin terapeutik. Pa alkohol

Vetitë: qetësues për mishrat, përmbanë laktat alumini, fluoride dhe përbërës antibakterialë. Laktat alumini krijon një efekt astringjent, forcon mishrat dhe eliminon gjakderdhjen e tyre. Jonet e fluoridit forcojnë smaltin e dhëmbëve dhe parandalojnë kariesin. Komponentët antibakterialë të përfshirë në shpërlarës, kanë një efekt anti-inflamator gjithashtu, veçanërisht të rëndësishëm për gingivit, periodontit dhe stomatite. Një tjetër veçori e rëndësishme e këtij produkti është se heq pllakën bakteriale dhe parandalon formimin e gurzave, mban higjienën e përditshme orale. Pa alkohol. • Sasia: 300  ml • Përmbajta e fluorit: 225 ppm Këshilla për përdorim Shpëlahet goja për 30 sekonda me një sasi të vogël lëngu 10 mililitra. Për një dozim të saktë, një gotë matëse është e përfshirë në ambalazhin e  shpëlarësit. Lëngu nuk duhet të gëlltitet, edhe pse një gëlltitje e rastësishme është absolutisht e padëmshme.

Aplikonjeni në mëngjes dhe në mbrëmje, pas larjes së dhëmbëve. Për efekt maksimal nuk rekomandohet të merret ushqim dhe lëngje për 30 minuta pas procedurës.

Rezultati klinik i Lacalut Aktiv :

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës