Medizin Preloader

LACALUT AKTIV Pastë dhëmbësh medicinale 75ml

450.00 L

Pastë dhëmbësh mjekësore e cila forcon mishrat e dhëmbëve

0090023
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Lacalut Aktiv është pastë dhëmbësh mjekësore e cila forcon mishrat e dhëmbëve, zvogëlon gjakderdhjen e tyre dhe i mbron nga paradontoza.

Efektet farmakologjike
• Zvogëlon inflamacionin e mishrave dhe gjakderdhjen
• Me efekt astrigjent, forcon mishrat e dhëmbëve
• Ndihmon në forcimin e strukturës së smaltit të dhëmbëve dhe parandalon zhvillimin e Kariesit

Indikacionet
Gingivitis (infeksione bakteriale), pllakëza ose gurë, gjakderdhje nga mishrat e dhëmbëve, Periodontopatia, Kariesi (trajtim dhe parandalim).

Trajtimi dhe parandalimi nga pasta Lacalut Aktiv
Lakalut Aktiv si formulim ka në përmbajtje përbërës mjekësore, të cilët japin efektin që në përdorimin e parë
Pasta Lacalut Aktiv jo vetem që ndalon gjakderdhjen, por edhe forcon mishërat dhe lufton mikrobet e dëmshme

Përmbajtja e fluorit: 1450 ppm
E studiuar klinikisht

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës