Medizin Preloader

LACALUT SENITIVE MICELAR Shplarës goje 500 ml

550.00 L

Në mënyrë efektive lufton bakteret e dëmshme në hapësirat ndërdentale, falë teknologjisë inovative micelare.

E përshtatshme për dhëmbë të ndjeshëm.

Sasia:500 ml

0090159
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

  • Në mënyrë efektive lufton bakteret e dëmshme në hapësirat ndër-dentale falë teknologjisë inovative micelare.
  • Klorur kaliumi jep efektin pastrues
  • Ndërkaq, vaji esencial i Eukalipit ofron mbrojtje kundër erës së keqe së gojës.
  • Pllaka bakteriale zvogëlohet dhe kështu ulën problemet me mishrat e dhëmbëve.

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës