Medizin Preloader

LACALUT BABY 0-2 vjec 75 ml

360.00 L

Mbron dhëmbët e ndjeshëm të qumështit nga kariesi dhe acidet e sheqerit që dëmtojnë dhëmbët me flouride që nga momenti i daljes së dhëmbit të parë. Me përmbajtje të përshtatshme të flouridit sipas moshës.

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Lacalut Baby 0-2 vjeç 75 ml . Mbrojtja nga kariesi dhe acidet e sheqerit.

Mbron dhëmbët e ndjeshëm të qumështit nga kariesi dhe acidet e sheqerit që dëmtojnë dhëmbët me flouride që nga momenti i daljes së dhëmbit të parë. Me përmbajtje  të përshtatshme të flouridit  sipas  moshës. (1000 ppm-korrespondon me rekomandimin e Shoqatës Gjermane për Kirurgjinë Dentare, Orale dhe Maksilofaciale).

Mbron dhe forcon dhëmbët dhe smaltin:

1.Mbrojtja nga kariesi,

2.Kujdesi për mishrat e dhëmbëve,

3.Rimineralizim,

4.Pastrim i butë

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës