Medizin Preloader

LACALUT WHITENING MICELAR Shplarës goje 500ml

550.00 L

Në mënyrë efektive lufton bakteriet e dëmshme në hapësirat ndërdentale, falë teknologjisë inovative micelare.

Eleminon njollat dentare dhe siguron dhëmbë më të bardhë dhe më të shëndetshme

0090158
Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

  • Forcon dhe ri-mineralizon dhëmbët përmes fluor-it
  • Mbron në mënyrë efektive kundër njollosjës së dhëmbëve, madje edhe në zona me vështirësi
  • Njëkohësisht siguron aromë të freskët të gojës.
  • Sasia: 500 ml

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës