Medizin Preloader

taxofit ®MAGNESIUM 600 FORTE DEPO 30 TABLETA – Për muskujt 1 , zemrën 2 , nervat 3 dhe performancën e energjisë 4

899.00 L

1.Furnizimi direkt me magnez me perthithje te menjëhershme

2.Furnizimi afatgjatë me magnez me fazë depo

3.Magnezi kontribuon në funksionimin normal të muskujve

4.Vitamina B1 kontribuon në funksionimin normal të zemrës

5. Magnezi, vitaminat B1, B6 dhe B12 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor

6. Magnezi, vitaminat B1, B6 dhe B12 kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë

7.Magnezi, vitaminat B6 dhe B12 ndihmojnë në uljen e lodhjes dhe lodhjes

8.Vitaminat B6 dhe B12 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut

Perdorimi : Vetëm një herë në ditë gjate vaktit ushqimor.

Perbersit: magnez 600 mg, Vitamin B1 4.2 mg , Vitamin B6 6.0 mg, Vitamin B12 9 µg et

Brands:: Taxofit
0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës