Medizin Preloader

MUCOPLANT Shurup GOOD NIGHT 100 ML

980.00 L

Mucoplant Shurup good night 100 ml
Me ekstrakte te gjethe dellit, Kamomilit, Trumzes
dhe Melisses (lule balsam limoni )
Ekstrakti i gjethe delli qe permban Mucoplant
kontribuon në mirëqenien dhe funksionalitetin e
traktit respirator. Kamomili promovon gjumë të
qetë, balsami i limonit indikohet për relaksim dhe
mirëqenie mendore. Me gjethe delli për një
veprim zbutës dhe qetësues (mukoza oro-
faringeale) të tonit të zërit. Trumzë për
rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale.
Kujdes : Suplementet ushqimore nuk synojnë të
zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të
ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të
shëndetshme. Mos e tejkaloni dozën e
rekomanduar ditore. Konsumimi i tepërt mund të
japi një efekt laksativ. Konsultohuni me mjekun
tuaj nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, apo përdorim për periudha të gjata ose në njerëz që marrin
ilaçe.

Brands:: Dr.Theiss

Përshkrimi

Mucoplant Shurup good night 100 ml
Me ekstrakte te gjethe dellit, Kamomilit, Trumzes
dhe Melisses (lule balsam limoni )
Ekstrakti i gjethe delli qe permban Mucoplant
kontribuon në mirëqenien dhe funksionalitetin e
traktit respirator. Kamomili promovon gjumë të
qetë, balsami i limonit indikohet për relaksim dhe
mirëqenie mendore. Me gjethe delli për një
veprim zbutës dhe qetësues (mukoza oro-
faringeale) të tonit të zërit. Trumzë për
rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale.
Kujdes : Suplementet ushqimore nuk synojnë të
zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të
ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të
shëndetshme. Mos e tejkaloni dozën e
rekomanduar ditore. Konsumimi i tepërt mund të
japi një efekt laksativ. Konsultohuni me mjekun
tuaj nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, apo përdorim për periudha të gjata ose në njerëz që marrin
ilaçe.
Perdorimi .
Femijet nga 3 vjec : 5ml ne darke .
Adoleshentet dhe te rriturit : 15 ml ne darke dhe mund te merret dy here brenda nates .
Te ruhet ne temperature deri ne 25 grade .
Paralajmerim : Suplementet ushqimore nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të
ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Konsumimi i tepërt mund të japi një efekt laksativ. Konsultohuni me mjekun tuaj nëse jeni shtatzënë,
ushqeni me gji, apo përdorim për periudha të gjata ose në njerëz që marrin medikamente.

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës