Medizin Preloader

FERRO ENERGY 250 ML

1,100.00 L

FERRO ENERGY 250ml
Suplement ushqimor i dobishëm në rast të marrjes së reduktuar ose rritjes së nevojës për hekur.
Hekuri është një mineral themelor për disa funksione biologjike, duke përfshirë formimin e
hemoglobinës dhe transportin e oksigjenit në trup. Kur ka mungesë hekuri, këto procese preken.
Mungesa e hekurit mund të shfaqet në zbehje, lodhje dhe mungesë energjie.
Me tiaminë (vitaminë B1) dhe vitaminë B6 ato kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë.
I dobishëm në rast të marrjes së reduktuar ose rritjes së kërkesës ditore për hekur dhe vitamina
(B6, B1 dhe C)
Hekuri kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes
Vitamina C rrit përthithjen e hekurit
Hekuri kontribuon në formimin normal të rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës
Disponueshmëri e shkëlqyer e hekurit përmes glukonatit të hekurit.
Produkt i lëngshëm dhe i lehtë për t’u marrë.

Brands:: Dr.Theiss

Përshkrimi

FERRO ENERGY 250ml
Suplement ushqimor i dobishëm në rast të marrjes së reduktuar ose rritjes së nevojës për hekur.
Hekuri është një mineral themelor për disa funksione biologjike, duke përfshirë formimin e
hemoglobinës dhe transportin e oksigjenit në trup. Kur ka mungesë hekuri, këto procese preken.
Mungesa e hekurit mund të shfaqet në zbehje, lodhje dhe mungesë energjie.
Me tiaminë (vitaminë B1) dhe vitaminë B6 ato kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë.
I dobishëm në rast të marrjes së reduktuar ose rritjes së kërkesës ditore për hekur dhe vitamina
(B6, B1 dhe C)
Hekuri kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes
Vitamina C rrit përthithjen e hekurit
Hekuri kontribuon në formimin normal të rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës
Disponueshmëri e shkëlqyer e hekurit përmes glukonatit të hekurit.
Produkt i lëngshëm dhe i lehtë për t’u marrë.
Free Alcool .
Vegan.
Pa gluten.
Perdorimi : Keshillohet te merret 1 here ne dite .
Per femijet 4-7 vjec :5 ml ne dite
Per moshen 7-10 vjec : 10 ml ne dite
Per moshen 10-18 vjec : 15 ml ne dite
Per te rriturit : 20 ml ne dite .

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës