Medizin Preloader

DORMITUM + MELATONIN SPRAY

880.00 L

Dormitum+  Melatonin Spray
Dr. Theiss Dormitum+ spray melatonine “Peaceful sleep “
eshte kombinim i melatonines me ekstrakt Passiflora i cili
nxit relaksimin dhe gjumin fiziologjik edhe në rast stresi.
Melatonina luan një rol të rëndësishëm në proceset
fiziologjike të gjumit dhe zgjimit.

Brands:: Dr.Theiss

Përshkrimi

Dormitum+  Melatonin Spray
Dr. Theiss Dormitum+ spray melatonine “Peaceful sleep “
eshte kombinim i melatonines me ekstrakt Passiflora i cili
nxit relaksimin dhe gjumin fiziologjik edhe në rast stresi.
Melatonina luan një rol të rëndësishëm në proceset
fiziologjike të gjumit dhe zgjimit.

E pershtatshme per veganet.
Shije limoni dhe mente .
Perdorimi :Spruconi dy here ne goje rreth 30 minuta para se flini
(dy sprucime = 1 mg melatonine)

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës