Medizin Preloader

taxofit ® Vitamina C 1200 Depot Tablets – Suplemente për mbrojtjen e trupit dhe sistemin imunitar

949.00 L

Kushtet e pakëndshme të motit dhe stresi sjellin një renie në sistemin imunitar. Me taksofit ®  Vitamina C 1200 trupi mbështetet në kohë të tilla – sepse vitamina C me dozë të lartë mbështet funksionimin normal të sistemit imunitar në mënyrë që të kaloni këto faza të vitit me forcën dhe energjinë e zakonshme.

Karakteristikat e produktit:

 1. Si një tablet depo, siguron furnizimin e vazhdueshëm për disa orë.
 2. Me dozë të lartë të vitaminës C.
 3. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar
 4. 4.Vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
 5. 5.Vitamina C ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes
 6. Paketim 1-mujor 30 tableta.

Perdorimi : 1 tablete ne dite gjate vaktit ushqimor.

Brands:: Taxofit
0
  0
  Shporta juaj
  Zbrazë ShportënButoni i Shportës