Medizin Preloader

LACALUT BABY 0-4 vjec 75 ml

360.00 L

Pastë për fëmijë nga 0 deri në 4 vjec, me shije mjedre. I sigurtë nëse gelltitet aksidentalisht. Mbron dhëmbët e femijes nga kariesi. Përmban mikrokapsula që e kthejnë larjen e dhëmbëve në një proces të këndshëm.

Përdorim i përditshëm.

Brands:: Lacalut
Brands

Përshkrimi

Pastë me aromë dhe shije të pëlqyeshme, për bebe dhe fëmijë deri në moshën 4 vjeç

Mbron dhëmbët nga kariesi dhe parandalon inflamacionin e mishit të dhëmbëve.

Përmban fluor në nivelet 250ppm, çka e bën të sigurt edhe nëse gëlltitet rastësisht nga fëmijët gjatë larjes së dhëmbëve.

Nuk përmban sheqer.

0
    0
    Shporta juaj
    Zbrazë ShportënButoni i Shportës